Agenda


zaterdag 6 juni 2020
Jubileum Optreden Vólkoren Middelburg

zondag 13 september 2020
Jubileum Optreden Pastorietuin Lierop


 facebook

Stage Fright voor de Vurherd, 2017
Stage Fright voor de Vurherd, 2017

Welkom op de website van Stage Fright


Stage Fright


Stage Fright is een regionaal gemengd popkoor van ongeveer 50 leden. De leden zijn afkomstig uit Lierop, Someren, Asten, Mierlo, Helmond en Geldrop.

Stage Fright is een koor wat houdt van zingen en muziek, waarbij het sociale aspect zeker niet vergeten wordt, het mag gezellig zijn. We zingen tijdens optredens zonder map en met beperkte choreografie. Ook wordt er een aantal keer per jaar opgetreden.

We zingen graag muziek die voor iedereen toegankelijk is. Zowel nieuwe Popmuziek en Top 2000 nummers als Afrikaanse nummers zitten in ons repertoire.

De muzikale leiding is vanaf november 2018 in handen van John Wauben. Lees hier meer over John Wauben.

We worden begeleid door een combo bestaande uit gitaar, basgitaar, drums, piano en een blazerssectie bestaande uit dwarsfluit, saxofoon, trompet en trombone.
Op dinsdagavond wordt er van 20.15 uur tot 22.15 uur gerepeteerd in
De Vurherd | Offermanstraat 10 | Lierop.

We zoeken nieuwe leden


Zing je graag of wil je leren zingen, je bent van harte welkom op onze repetitieavond op dinsdag om 20.15 uur in de Vurherd in Lierop.
Vooral binnen de mannenpartijen is behoefte aan extra stemmen, maar ook dames zijn van harte welkom. Kom gerust eens binnen lopen om te luisteren of mee te zingen.
Voor meer informatie klik hier
Benieuwd naar de historie van Stage Fright, klik hier.
Hier is ons repertoire.