Agenda


zaterdag 1 juni 2024
Middelburg VOLkoren

zaterdag 9 november 2024
Bravoure meets Stage Fright


 facebook

Stage Fright in de nieuwe kleding, 2022
Stage Fright in de nieuwe kleding, 2022


Stage Fright is lid van korenbond Balk

Welkom op de website van Stage Fright


Stage Fright


Stage Fright is een regionaal gemengd popkoor van ongeveer 50 leden. De leden zijn afkomstig uit Lierop, Someren, Asten, Mierlo, Helmond en Geldrop.

Stage Fright is een koor dat houdt van zingen en muziek, waarbij het sociale aspect zeker niet vergeten wordt, het mag gezellig zijn. Ieder jaar verzorgen we een aantal optredens. De locaties variëren van de kasteeltuinen in Arcen en de Warande in Helmond tot aan Scheveningen, waar we meerdere keren hebben deelgenomen aan het korenfestival "Zingen aan Zee". Ook verzorgen we verrassende optredens samen met een ander koor (A Capella) of, zoals in oktober 2023, met een heuse bigband (The Rolling Notes)! In januari 2024 stonden we op het podium van Het Speelhuis in Helmond, samen met Maartje en Kine in de theatershow Sneeuwbeesten.


We zingen graag muziek die voor iedereen toegankelijk is. We hebben een breed repertoire dat regelmatig aangepast wordt.

We worden begeleid door een combo bestaande uit gitaar, piano, saxofoon en dwarsfluit en dit alles staat sinds september 2020 onder de bezielende leiding van onze dirigente Carolien van der Hulst (voor meer info over Carolien zie de historie pagina ).

Op dinsdagavond wordt er van 20.15 uur tot 22.15 uur gerepeteerd in
De Vurherd | Offermanstraat 10 | Lierop.

Zing je graag of wil je leren zingen, stuur dan een mail naar info@stage-fright.nl of er plaats is binnen de diverse zangpartijen. Vooral binnen de mannenpartijen is behoefte aan extra stemmen. Voor meer informatie klik hier
Benieuwd naar de historie van Stage Fright, klik hier.
Hier is ons repertoire.